Vsaď se, že dokážu zapálit svíčku jediným pohledem!

29.06.2013 21:28

Tento trik je velice jednoduchý a zvládne jej naprosto každý. Budete k tomu potřebovat svíčku, sirky a pohlednici. Připravte si svíčku a pohled se sirkami schovejte. Následně se vsaďte se svou objetí, že dokážete zapálit svíčku jediným pohledem. Pokud na tuto sázku oběť přistoupí, zadívejte se důležitě na svíčku…. Po chvíli upřeného pohledu vytáhněte sirky i s pohledem, zapalte sirkou pohled a tímto hořícím pohledem pak zapalte svíčku.

 

Splnili jste přesně to, co jste řekli – zapálili jste svíčku jediným pohledem a sázku jste tedy vyhráli. Pro jistotu doporučuji tento trik vyzkoušet nejprve nanečisto, protože by byl docela velký trapas, pokud by se vám nepodařilo hořící pohlednicí svíčku zapálit :-)

Diskusní téma: Vsaď se, že dokážu zapálit svíčku jediným pohledem!

ANDROGEOS

Natyla | 02.11.2018


ANDROGEOS je soukromé zdravotnické zařízení, ve kterém vyšetření a léčba nejsou hrazeny z prostředků veřejného zdravotního pojištění.



Vasektomii provádíme na operačním sále v ambulantním režimu a v místním znecitlivění.



Cena za vasektomii je 10 000 Kč. Platba je možná v hotovosti nebo platební kartou.



Cena zahrnuje:

Vstupní vyšetření - zhodnocení urologického stavu pacienta, poučení o výkonu (vyšetření trvá cca 30 minut).

Vasektomii bez jehly a bez skalpelu - výkon provádíme v místním znecitlivění na operačním sále (výkon trvá celkem cca 60 minut a zahrnuje přípravu před výkonem, vlastní výkon a kontrolu pacienta cca 30 minut po výkonu).

Entonox - pro snížení obav nebo úzkosti z výkonu můžete využít inhalační anestezii ENTONOXem.

Kontroly po výkonu - v naprosté většině případů nejsou po výkonu kontroly nutné, vše záleží na dohodě lékaře s pacientem.

Vyšetření ejakulátu - potvrdí nepřítomnost spermií v ejakulátu za 3 měsíce po provedeném výkonu.

:D

Wendy | 18.01.2015

:D :D !! PADÁM !! :D :D

Přidat nový příspěvek