Nachytávka – Mince na čele

06.09.2013 19:55

Tato nachytávka je již docela profláknutá a tak bude možná těžší najít vhodnou oběť, ale určitě ve vašem okolí najdete někoho, kdo ji ještě nezná.

Začněte s tím, že jste někde slyšeli o zajímavém IQ testu. Ten spočívá v tom, že si na čelo přitlačíte korunu (minci) a následně se rukou plácáte zezadu do hlavy tak dlouho, než mince spadne. Je třeba dodat, že čím déle mince na čele vydrží a nespadne, tím větší má daný člověk IQ.

Poté vezměte minci, přitlačte si jí na čelo (mince bude lehce držet) a několikrát se bouchněte zezadu do hlavy – mince po pár úderech spadne. Své oběti následně nabídněte, jestli to chce také zkusit. Pokud řekne, že ano (jako že ve většině případů řekne, že ano) tak vezměte minci a přitlačte ji své oběti na čelo – ovšem nenechávejte jí tam! Minci své oběti na čelo přitlačte a jak budete dávat ruce pryč tak minci nenápadně vezměte sebou. Určitě bude vhodné si to nejprve na někom obeznámeném vyzkoušet. Když budete minci své oběti na čelo přitlačovat, položte ji otázku, jestli tu minci na čele cítí? Samozřejmě vám odpoví, že ano. Jakmile dáte ruce i s mincí pryč, zopakujte otázku: „Cítíš ji tam pořád?“ Pokud vše uděláte správně, odpoví vaše oběť, že jí tam pořád cítí (i když tam už žádná nebude).  

Pak pobídněte nebožáka k tomu, aby se začal plácat zezadu do hlavy. Každý se nejprve začne plácat jen tak trochu opatrně, a jelikož mu mince nepadá, začne postupně přidávat. Protože na čele žádnou minci nemá, dopadá to občas velmi vtipně. Člověk mlátí zezadu do hlavy jako blázen a je šťastný, protože mu mince pořád nepadá a to znamená – že má vysoké IQ :-) :-) :-)

Pokud si celou nachytávku nejprve na někom natrénujete, zaručujeme, že budete výborně bavit!

Diskusní téma: Nachytávka – Mince na čele

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek