Aprílový žert – Ranní ptáče dál doskáče

06.09.2013 18:55

Pokud bydlíte s někým, kdo musí  1.dubna vstávat do práce, do školy nebo kamkoli jinam, máte doma ideálního adepta pro aprílový žert. Úplně nejlepší je, pokud musí dotyčný vstávat před šestou hodinou, protože kolem půl sedmé již začíná na 1.dubna svítat. Nicméně i později to může vyjít :-)

Princip tohoto aprílového žertu spočívá v tom, že nastavíte všechny hodiny v domácnosti cca o 2 hodiny dopředu. Takže i když budou hodiny ukazovat například šest hodin ráno, doopravdy budou teprve čtyři. Pro to aby se žert podařil, je absolutně nezbytné změnit naprosto všechny hodiny v bytě! Nesmíte zapomenout na mobilní telefony, radiobudíky, hodiny na mikrovlnné troubě nebo ledničce, na videu – prostě všude.

Hodiny doporučujeme změnit, jakmile půjde vaše oběť spát. Nejtěžší bude změnit hodiny na budíku, který má vaši oběť probudit, ale při troše opatrnosti to určitě zvládnete. Jakmile budete mít hotovo, můžete jít také klidně spát a počkat si na to, až se vaše oběť bude chytat do práce o dvě hodiny dříve.

Zakončit můžete tento žertík dvěma způsoby:

Buď si počkáte, až bude vaše oběť opouštět byt (dům) a jednoduše na ní zavoláte – „APRÍL!! Ještě můžeš dvě hodiny spát!!!“

Nebo můžete vytvořit ceduli s nápisem: VÍŠ KOLIK JE HODIN? VÍŠ, ŽE TI JDOU HODINKY O DVĚ HODINY POPŘEDU? APRÍL! Případně si můžete vymyslet nějaký jiný vzkaz a ten přilepit na dveře, dát do auta nebo někde, kde si toho vaše oběť všimne, než skutečně odjede.

Samozřejmě můžete nechat vaši oběť jet do práce, nebo na zastávce nechat přemýšlet, jak to, že má ten autobus takové zpoždění. Ale to už je možná až moc kruté :-)

Diskusní téma: Aprílový žert – Ranní ptáče dál doskáče

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek