Aprílová nachytávka – Výhra ve sportce

16.03.2014 13:08

Tato nachytávka vyžaduje důkladnější přípravu, ale pokud uděláte vše správně, bude se vaše oběť (drahá polovička) přehrabovat v kontejneru mezi odpadky.

Celý vtip musíte začít plánovat již den před aprílem. Na poště, nebo někde v trafice si sežeňte tiket pro vyplnění sportky. Doma se podívejte, na poslední výhru, která ve sportce padla (najdete zde) a poté zaškrtněte daná výherní čísla.

Následně je třeba narafičit nějaké papíry (staré složenky, reklamní letáky a podobně) tak, aby je vaše oběť vyhodila do koše. Pokud by to bylo možné, bylo by nejlepší, aby i celý koš vynesla do kontejneru.

Na druhý den sedněte k počítači s vyplněným tiketem, najděte si znovu stránku sportky s výhrou a začněte jásat. Jakmile se vás oběť zeptá, proč se tak radujete, řekněte, že jste vyhráli Jeckpot! A ukažte vyplněný tiket. Poté se jen zeptejte – „Kde jsi dal/a ty papíry co tady byly? Měl jsem v nich to potvrzení o vsazení?“

Jakmile si oběť uvědomí, že ty papíry vyhodila a to rovnou do kontejneru, budete si moci užít pohled na svou drahou polovičku přehrabující se v odpadcích. Vehementnost přehrabování bude tím větší, čím větší bude údajná výhra :-)

Pokud nechcete být tak krutí, zajistěte, aby se koš nevynesl, a vaše oběť se tak přehrabovala pouze v odpadcích ve vašem koši.

ALTERNATIVA

Jednodušší varianta začíná stejně, jen jakmile začne vaše oběť jásat nad výhrou s vámi – řeknete jen APRÍL! I takovéto nachytání má svůj půvab.

Diskusní téma: Aprílová nachytávka – Výhra ve sportce

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek