Aprílová nachytávka – Ukradené auto

16.03.2014 12:17

Vynikající aprílová nachytávka je, když oběť aprílového vtipu ráno vstane, podívá se ven a jeho milované auto tam prostě není. Přitom jediné, co musíte udělat, je auto přeparkovat kousek dál.

Výraz „okradené“ oběti je k nezaplacení. Dejte si ale pozor na několik věcí, aby se nachytávka skutečně povedla:

  1. Musíte vstát o dost dříve a auto přeparkovat ještě v době, kdy vaše oběť spí
  2. Klíče od auta vraťte přesně na to místo, odkud jste je vzali
  3. Ráno se chovejte úplně stejně jako vždycky (pokud budete oblečeni na venek v době, kdy jste normálně v pyžamu, hned to vaši oběť trkne)
  4. Ne každý kontroluje své auto, jakmile vstane. Poté je nutné, se jen tak ledabyle postavit k oknu a prohlásit něco ve smyslu: „Kde stojíš? Včera tu nebylo místo na zaparkování?“ Pak už si jen můžete užívat šokující reakce vaší oběti.
  5. Jakmile se vaše oběť odhodlá k zavolání policie, je třeba vtip okamžitě ukončit zvoláním „APRÍL!“ V žádném případě nenechávejte oběť informovat policii o fiktivní krádeži! Pouze v případě, že chcete svou oběť ještě trochu podusit, předstírejte, že zavoláte na policii sami. Fiktivní rozhovor s policií však doporučujeme předem vyzkoušet.

ALTERNATIVA

Pokud se Vám nechce přeparkovat auto, můžete vystrašit majitele vozu také. Stačí jej prvního dubna probudit a vychrlit na něj: „Rychle vstávej! Kradou ti auto! Teď tam rozbili okýnko a už odjíždějí! Dělej!“ Vyděšená reakce vaší oběti bude přímo úměrná vašemu hereckému vystoupení.

Přejeme hodně štěstí!

Diskusní téma: Aprílová nachytávka – Ukradené auto

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek